Greeploze keukens, vol elegantie

Veel keukenkastdeuren hebben knoppen, handvaten en handgrepen. Dit zult u in een greeploze keuken niet tegen komen. In deze (veelal moderne) keuken zit de greeplijst achter de deur verborgen waardoor de fronten een strakke uitstraling krijgen.

Greeploze fronten passen op zowel kasten, lades als apparatuur. Vanwege hun minimalistische uitstraling, strak lijnenspel en rustige aanblik zijn greeploze keukens het toonbeeld van moderne elegantie. Bovendien kunt u alle aandacht trekken naar de vlakverdeling, de materialen, de kleurencombinaties en de belijningen omdat handgrepen ontbreken.

Perfect wanneer u een keuken zoekt met een mooie, homogene en rustige uitstraling.

Lees op deze pagina over de voor- en nadelen van greeploze keukens, bekijk ons ruime aanbod keukens greeploos, laat u informeren over de nieuwste trends en innovaties of lees ervaringen van klanten. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in een van onze showrooms!

Maak vrijblijvende afspraak
Moderne greeploze keuken in zwart en wit. Met bar en hoogwaardig apparatuur van ATAG, Novy en PITT Cooking.
Greeploze witte keuken in modern landelijke stijl. Met bar en kastenwand.

De beste keukengroep in greeploze keukens

Denkt u misschien bij keukens greeploos aan uitsluitend witte greeploze keukens, of een zwarte greeploze keuken, bij DB KeukenGroep vindt u een groot aanbod in alle kleuren en stijlen, inclusief (transparante) prijzen. Ook hout behoort tot de mogelijkheden, evenals enorm veel andere kleuren en materialen.

Opmerkelijk is dat de keukenprijzen van deze keukens altijd inclusief zijn. U hoeft niet bang te zijn voor opslagen of toeslagen. Onze klanten waarderen onze unieke werkwijze met hoge cijfers, waardoor wij de keukengroep met de hoogste klanttevredenheid van Nederland zijn!

Bekijk ruim honderd keukenopstellingen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Trends in keukens greeploos

Het openen en sluiten van kasten en lades in greeploze keukens kunt u nog comfortabeler laten verlopen. Speciale elektrische bewegingsondersteuning maakt deze handeling echt fascinerend eenvoudig.

Zacht aantikken volstaat, de klapdeuren en lades openen als vanzelf. Speciale techniek zorgt ervoor dat kasten en lades zich ook weer zacht en geruisloos sluiten. Sinds kort is het ook mogelijk om inbouwapparatuur elektrisch te openen. Onafhankelijk van de inbouwsituatie kan deze techniek bij moderne geïntegreerde koelkasten, koel-vriescombinaties, diepvriezers en vaatwasmachines worden geïnstalleerd. Sommige apparatuurmerken zoals Bosch, Siemens en Miele beschikken over vergelijkbare technologie.

De Knock2open vaatwasser van Miele bijvoorbeeld dient u twee keer zachtjes aan te tikken en de deur opent zich direct en soepel.

Greeploze keuken
Deze goedkope moderne keuken is ontworpen in een hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/25ac64d2423b4343a4cc6bc845cebd35" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
5886,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Moderne eilandkeuken met kastenwand
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7194" href="/showrooms/keur-keukens-haarlem" title="Keur Keukens Haarlem">Keur</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
7748,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Industriële Parallel keuken met greeploos front in witte kleur
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7193" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
8506,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Moderne keuken met kastenwand
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
13021,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Eiken keuken met greeploos front, in hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/25ac64d2423b4343a4cc6bc845cebd35" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
17069,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Greeploze keuken eiland
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7193" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
31736,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken

Voor- en nadelen van greeploze keukens

Er zijn voor- en nadelen van greeploze keukens. De voordelen zijn dat greeploze fronten als geen andere fronten bijdragen aan een moderne uitstraling van uw keuken.

Ook scheelt een greeploos front u gepoets rondom de handgrepen, waar vaak lastige hoekjes zijn. En u hoeft natuurlijk geen keuze te maken tussen onze honderden knoppen!
Er zijn ook nadelen van greeploos. Je ziet er wat sneller vingers op omdat er geen handgreep is om je aan vast te houden (hoewel dat effect sterker is op de greeploze zwarte keuken dan op de keuken hoogglans wit greeploos).

Bij hoge kasten en ombouwkasten voor apparatuur moet u met greeploze fronten wat meer rekening houden met technische vereisten, waardoor niet elke kast geschikt is. En omdat u elke keer de rand van de deur beetpakt, kan het materiaal aan de rand sneller slijten. Hierdoor adviseren we voor de fronten de keus voor slijtage-ongevoelige materialen en materialen die minder snel loslaten.

Onze verkopers zullen u laten zien dat er met alle voor- en nadelen van greeploze keukens nog volop keus is! 

Keuken Petten
"De verkoper heeft goed meegedacht over hoe we onze grote ruimte het beste konden benutten. Er zit veel opbergruimte in."

Familie Tooms uit Petten kocht een moderne, greeploze keuken bij Keur Keukens, onderdeel van DB KeukenGroep.

Lees klantervaring en bekijk foto's

Onze unieke historie

Het past binnen onze filosofie om netto, transparante prijzen te rekenen. Ooit begon onze oprichter hier al mee, nu ruim een kwart eeuw geleden. Als keukenmonteur zag hij dat de verkoop van keukens veel klantgerichter kon.

Bij de montage van keukens liep hij hier tegenaan, en hij besloot dit te veranderen. Zo begon hij zelf met de verkoop van keukens, tegen netto prijzen, montagegericht. Hier zaten de consumenten op te wachten! Goed weten waar je aan toe bent met de aankoop van een keuken, dat wil iedereen.

Er ontstond veel belangstelling voor zijn keukens, met als gevolg dat de relatief bescheiden vestiging uitgegroeide tot een landelijke speler. Nog steeds zijn wij kraakhelder over onze prijzen.

Lees meer over ons
Modern keukeneiland in landelijke stijl met zwarte kastenwand.

Comfortabele greeploze keukens: geruisloos en soepel

Keukens zonder handgrepen openen en sluiten net zo makkelijk als onze overige keukens uit de collectie. Dankzij nieuwste trends en technieken in greeploze keukens verloopt het openen en sluiten van kasten en lades soepel en geruisloos. Hierdoor bieden deze strakke keukens u alle comfort, en verzekeren ze u van prettig keukenwerk.

Met een lichte aanraking opent en sluit u de fronten. Uiteraard is de greeploze keuken van DB KeukenGroep niet alleen voorzien van de nieuwste, maar ook van de beste technieken. Daardoor bent u met keukens zonder greep niet alleen verzekerd van onderscheidend design, u kunt ook rekenen op prettig en praktisch gebruik.

Greeploze keuken
Greeploze keuken
Modern kookeiland met zwart greeploos front. Compleet uitgerust met luxe Atag apparatuur.

Verschillende soorten greeplijsten

Voor de beste match tussen uw persoonlijk smaak en de technische mogelijkheden, zijn er verschillende soorten greeplijsten ontwikkeld. Er zijn ongeveer vijf verschillende greeplijsten.

Het principe is altijd vergelijkbaar: het front of de deur heeft geen knop of handgreep maar de greeplijst zit achter de deur, net iets lager, waardoor er ruimte ontstaat om met je vingers de deur open te trekken.

De verschillen in de soorten greeplijsten uiten zich in de details, zoals onder meer in de kleuren en de modellen (rond of hoekig).

Unieke presentatie greeplijsten

In onze showrooms hebben we geïnvesteerd in een mooie greeploos presentatie, waar u met eigen ogen de verschillende soorten greeplijsten kunt zien en de nieuwste trends en technieken in greeploze keukens.

Hier zult u zien dat greeploos u niet beperkt met de verschillende open- en sluittechnieken. De beste keus maakt u, door zelf de gebruikersvriendelijkheid te ervaren van deze sluitsystemen. U bent van harte welkom om onze prachtige keukens in onze showroom te bewonderen en te ervaren welke greeploze keuken het beste bij u past.

Met name wanneer u op zoek bent naar greeploze keukens, dan heeft een bezoek aan een van onze showrooms beduidend meerwaarde.

Presentatie greeplijsten voor greeploze keukens
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis inspiratiemagazine aan!

Renovatie keukendeurtjes naar greeploze keukens

Zou u uw keuken willen aanpassen naar een keuken hoogglans wit greeploos? Bijvoorbeeld met een keukenrenovatie? Ook dat verzorgen wij met plezier door heel Nederland.

De renovatie van keukendeurtjes is een van de meest gekozen mogelijkheden voor keukens renoveren. Het is zeker mogelijk om uw oude fronten te vervangen door nieuwe greeploze fronten. Een verkoopadviseur komt bij u thuis en bekijkt samen uw mogelijkheden en wensen.

In een heldere offerte ontvangt u een overzicht van de prijzen/kosten van keukenrenovatie. Onze monteurs komen uw bestaande keuken aanpassen op het door u gewenste moment.

Met een keukenrenovatie in een dag hebt u snel, voordelig en zonder veel moeite een strakke, nieuwe keuken!

Kookeiland en kastenwand met greeploos front.

Greeploze keukens als showroomkeukens

De mogelijkheden in greeploze keukens zijn groot. U hebt veel keus in opstellingen, kleuren, materalen, afwerking, apparatuur, verlichting, ook met greeploze keukens kunt u een geheel persoonlijke creatie tot stand brengen.

Onze prachtige keukens op de website (bijvoorbeeld de greeploze witte keuken) bieden al een mooie vooruitblik. Ook altijd leuk zijn de showroomkeukens die tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. Greeploze keukens zijn er ook in onze keukenssale. De prijzen zijn inclusief montage, service en garantie. Bekijk ons mooie aanbod greeploze showroomkeukens!

Greeploze witte keuken met kastenwand

Greeploze keuken in hoogglans wit

Witte keukens zijn veruit de meest populaire keukens. Wit is neutraal en past zich gemakkelijk aan elke woonstijl aan. De greeploze keuken in hoogglans wit lift mee op deze populariteit. Een schitterende keuken, uniek in haar soort, chique, strak en zeer verfijnd.

Prachtig in de greeploze keuken in hoogglans wit is het contrasterende zwarte aanrechtblad, of het natuurlijk ogende houten werkblad. Zoekt u naar nog meer design, de greeploze keuken in hoogglans wit leent zich erg goed om te spelen met kleuren, vlakverdelingen en diverse materiaalsoorten. Ontdek de diversiteit van witte hoogglans keukens.

Lees over andere keukenstijlen