Onze visie

Wij hebben al ruim 25 jaar tastbare ervaring in het realiseren van: Afspraken nakomen! En wat we doen, doen we goed. Wel zo vertrouwd.

Onze visie: "DB wil een solide organisatie zijn, die met enthousiaste medewerkers op een unieke en dynamische wijze streeft naar de hoogste waardering van klanten".

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Onze visie - transparant

Onze visie geeft u als klant een totaal ander eindresultaat dan de veel gebezigde doelstelling om zoveel mogelijk keukens en badkamers te verkopen met zo min mogelijk kosten. Geen ondoorzichtige zaken, maar uiterst transparant geven wij aan wat wij doen en vervolgens doen we wat we zeggen. Dit is hét speerpunt van ons bedrijf. En daar kunt u ons op aanspreken.

Keukens met transparante nettoprijzen

Onze visie - probleemloze levering en montage

Wij onderscheiden ons met name in het traject ná de handtekening. Al het doen en laten binnen ons bedrijf komt voort uit de drive om de keukens en het sanitair probleemloos te leveren en te monteren. Sinds jaar en dag kunnen wij bogen op een solide reputatie. Het aan ons gegeven vertrouwen willen we voor 100% waar maken. Dat is onze visie: keukens en badkamers met 'n 9+.

Ardi Keukens - montageteam

Onze visie - persoonlijk, perfect en volgens afspraak

Niet zomaar een keuken, maar úw droomkeuken. Geen gewone badkamer, maar úw droombadkamer. Persoonlijk, perfect, volgens afspraak en altijd voor de voordeligste prijs. Dat is onze visie. Vraag het aan vrienden, familie, buren of bekenden. Zij zullen onze visie bevestigen. Hun waardering is onze beste referentie. Wij gaan voor enthousiaste klanten en de handtekening is daarbij het startschot.

"Bij DB Keukens kwamen alle puzzelstukjes samen."

Mariëlle en Jon Duijn uit Beverwijk

Binnenkijker Beverwijk bij zwart witte keuken

Onze visie - verrassend lage prijzen voor complete keukens

Doordat al onze vestigingen 100% onderdeel zijn van DB Keukens, kopen wij middels volume-import zeer scherp in. Tel daarbij de alom befaamde prestaties van onze klantgerichte montage- en serviceteams en u begrijpt de reden van onze opvallend hoge klanttevredenheid. En daar zijn wij zeer zuinig op.

Ons motto bij al ons doen en handelen is: Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Afspraak = afspraak!

 

Lees meer over ons
Uw keuken kopen in vertrouwen