Uw keuken, de belangrijkste ruimte in uw woning

Moderne keukens bieden kookgemak en gezelligheid voor iedereen. Ontmoeting, bijpraten, werken en huiswerk maken, onze keukens maken elke woning gezelliger.

Als specialist met jarenlange ervaring in keukens, hebben we wensen en behoeftes in de afgelopen jaren zien veranderen. Hier spelen we op in met een eigentijdse collectie keukens en doordacht advies. 

Samen realiseren wij uw droomkeuken. Omdat de keuken de belangrijkste ruimte in uw woning is.

Nog meer keuken inspiratie vindt u online en in onze showrooms.

Ontwerp uw keuken online
Showroom Artic Keukens Utrecht
Het Material Center, compleet overzicht van alle mogelijkheden

Brede collectie keukens

De keuken als verlengstuk van of zelfs als vervanger van de woonkamer vereist een doordacht ontwerp. Onze brede collectie keukens biedt keukens in elke woonsfeer. Vind ook uw inspiratie keuken!

De online keukens tonen keukens in elke prijsklasse. Van voordeel keukens tot maatwerkkeukens. Dankzij ons brede aanbod keukenmerken hebben wij voor iedereen een passende keuken.

Voor elke DB keuken betaalt u een keuken prijs zonder opslagen. U ziet dit terug in transparante offertes.

Inspiratie opdoen over keukenstijlen en keuken prijzen? Bekijk dan onze online keukencollectie.

Keukens met transparante nettoprijzen

Hoge klanttevredenheidsscore

Voor uw nieuwe keuken wilt u graag de beste keus maken. Als keukenspecialist met ruim 25 jaar ervaring streven we naar keukens met een 9+. Niet voor niets scoren we een 9,7 uit gemiddeld tweeduizend reviews op onafhankelijke reviewsites, zoals Qasa.nl.

Koopt u een nieuwe keuken bij DB KeukenGroep, dan zult u jarenlang zorgeloos keukenplezier ervaren. De vele enthousiaste klantverhalen en online reviews geven u hiervoor de garantie.

Bestellen plannen keuken bij DB KeukenGroep

Keukens met een 9+

Met uw gevoel voor stijl kijkt u natuurlijk verder dan kleur en materiaal van uw keuken. U wilt weten of de keukenstijl en het keukenontwerp passen bij uw manier van leven. DB KeukenGroep denkt graag mee. Aandachtig luisteren naar uw wensen is de basis van al onze keuken ontwerpen.

Met ons eerlijk advies, nakoming van afspraken, uitstekende montage, vlotte service en netto lage keuken prijzen is onze klantgerichtheid uniek. Bij iedere klant proberen we opnieuw een eindresultaat met 'n 9+ te behalen, van ontwerp tot realisatie.

Lees meer over het complete proces van keuken kopen bij DB KeukenGroep.

Uw keuken kopen in vertrouwen

Keukens van een bedrijf met karakter

Ooit begonnen we in Zeeland met het verkopen van keukens. Hiermee hadden we succes en onze showrooms uitspreidden zich uit over Nederland: inmiddels 7!

Onze enthousiaste, gedreven medewerkers hebben in hoge mate bijgedragen aan de groei van ons keukens bedrijf. Het is onze passie om hoogwaardige kwaliteit keukens naar wens, perfect afgewerkt, op tijd en volgens afspraak te realiseren.

Hierdoor staan wij al jarenlang bekend als dé keukenspecialist met een bijzondere focus op klanttevredenheid. Eerlijk, helder en transparant. Alles met eigen, betrokken mensen.

Keukens van DB KeukenGroep zijn keukens met karakter. Van een bedrijf met karakter.

Banner DB KeukenGroep
Showroom Keur Keukens Haarlem
Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree