Menu

Badkamermeubels zijn de afwerking van uw droombadkamer

Soms vormen badkamermeubels het sluitstuk van een nieuwe badkamer. Toch is dat een gemiste kans. Badkamermeubels accentueren uw stijl en mooie badkamermeubels vormen de afwerking van uw droombadkamer.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen.
  • 1849 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Qasa.nl
  • 10 jaar garantie op onze montage.
Afspraak is afspraak
Wastafelmeubel

Badkamermeubels bieden functionaliteit in compactere ruimtes

Op het relatief compacte oppervlak van badkamers gebeurt er dagelijks veel rondom onze persoonlijke hygiëne. Bovendien wordt de badkamer meer en meer een plek om tot rust te komen. De functionaliteit van badkamermeubels neemt hierdoor alleen maar toe. Denk aan handige opbergers die uw badkamer altijd een opgeruimde look geven. Een doordachte indeling zodat iedere bewoner z'n eigen plekje heeft. En gebruiksgemak zoals kastjes en lades met softclosing. Laat u adviseren door DB KeukenGroep voor de badkamermeubels die bij u passen.

Badkamermeubels voor lage prijzen

Bij een nieuwe badkamer horen zeker badkamermeubels die rust en stijl uitstralen. DB KeukenGroep biedt een ruime sortering badkamermeubels in alle kleuren, stijlen en materialen. Dankzij onze volume-inkoop kunnen we onze prijzen laag houden. Bij ons betaalt u geen overbodige toeslagen. De prijzen zijn altijd netto. En u geniet bij ons uitstekende service. Ontdek onze verrassend lage prijzen in de showroom of bekijk onze acties online.

Lees meer over badkamers
Wastafel kraan