Menu

Douches die passen bij uw lifestyle

Wie is er niet druk? De beslotenheid van je badkamer is heerlijk en weldadig om je in terug te trekken en te ontsnappen uit de drukte van alledag. Inrichting en vormgeving van uw badkamer is daarom belangrijk. Bij ons hebt u volop keuze in badkamerinrichting en vindt u douches van puur basic tot luxe wellnessproducten.

Stoom- en saunacabines, infraroodcabines, douchezuilen met massagekoppen, douchecabines, inloopdouches, regendouches, douchepanelen, eenvoudige handdouches of met diverse stralen? Hebt u ooit wel eens stil gestaan bij de talloze mogelijkheden die er zijn op dit gebied? Wij helpen u bij het bepalen welk soort douche bij uw persoonlijke voorkeuren past. Bezoek één van onze showrooms en laat u adviseren.

Sanitair met half vrijstaand bad
Overzichtsfoto

Douches zijn ruimtelijk met een inloopdouche

Het is heerlijk als je zowel een bad als een douche kunt laten plaatsen. In veel gevallen leent de badkamerruimte zich daar echter niet voor. Kies je voor een douche, overweeg dan eens een douche zonder cabine. Uw badkamer oogt als één geheel en ziet er ruimtelijker uit. Inloopdouches zijn functioneel en in verschillende maten verkrijgbaar. Bijkomstig voordeel is dat u een inloopdouche geheel naar eigen wens kunt vormgeven: zo kunt u onder meer zelf de afmetingen bepalen, tot op de centimeter nauwkeurig. Met een ruime keus aan waterstralen en douchevarianten kiest u wat u het fijnste vindt.

Douches - groot assortiment

Iedereen stelt andere eisen aan de inrichting van de douche. Met ons uitgebreide assortiment producten kunnen wij in al uw behoeften voorzien. Of het nu gaat om het formaat, straalsoorten of designs - onze producten zorgen voor uw persoonlijk doucheplezier. Uiteraard bieden wij in ons assortiment ook de bijpassende toebehoren zoals slangen, houders en glijstangen. 

Douchen en baden ineen

Douchen kun je ook in bad, maar de kleine ruimte van een bad is een nadeel. Sommige fabrikanten zoals Duravit hebben hier een oplossing voor: een hoekig bad dat bestaat uit een deel dat zo breed is als een douchebak, maar verder doorloopt in een bad. Zo kun je én lekker in bad zitten én breeduit douchen. Goeie combi!

Sproeier boven bad
Overzichtsfoto
Sproeier

Douches - eigen montage

Wij bieden een breed assortiment schitterende douches aan. Een pluspunt is dat de installatie in vakkundige handen is van onze eigen monteurs. Ze zijn net zo enthousiast, klantgericht en betrokken als elke andere medewerker van ons bedrijf. U krijgt altijd kwaliteit. En afspraak is afspraak. Wij ontzorgen u compleet met een perfect eindresultaat. Lees de ervaringen van vele enthousiaste klanten die u voor zijn gegaan.

 

Lees meer over badkamers

Bij ons kiest u voor:

  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen.
  • 1888 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Qasa.nl
  • 10 jaar garantie op onze montage.
Afspraak is afspraak