Menu

Wastafelmeubels als eyecatchers

Een goedgekozen wastafelmeubel is een blikvanger in uw badkamer. Voor u dé uitdaging om het tot een waar pronkstuk te maken! Bij ons doet u volop inspiratie op en bent u verzekerd van topkwaliteit wastafelmeubels. Tegen scherpe prijzen, zonder overbodige toeslagen. Profiteer van onze vaste lage prijzen en transparante offertes met nettoprijzen. Doe er uw voordeel mee.

Sproeier
overzichtsfoto
Dubbele kraan op wastafel

Trends in wastafelmeubels

De traditionele wastafelzuil is nog steeds in trek, maar de zwevende opstellingen winnen duidelijk terrein. Organische vormen die uw badkamer een vrouwelijke uitstraling geven worden populairder. En meer en meer wordt de badkamerinrichting meegenomen in het totale design van woningen. In onze collectie vindt u altijd een wastafelmeubel en badkamermeubel dat bij uw ontwerp past. Of u nou een klassieke inrichting heeft, een landelijke stijl mooi vindt of meer iemand bent van strak en modern, bij ons vindt u wastafelmeubels in elke stijl voor een scherpe prijs. Onze meubels zijn van gerenommeerde merken en zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en afmetingen.

 

De wastafelmeubel is onmisbaar in uw badkamer

Een wastafelmeubel is een niet weg te denken onderdeel van uw badkamer. Ons dagelijks terugkerende ritueel van lichaamsverzorging speelt zich hier grotendeels af. Reden te meer om goed na te denken over de aanschaf van een wastafel. Tip: als u een kleine sanitaire ruimte hebt, kies dan voor een zwevend wastafelmeubel. Doordat de ruimte eronder open is, oogt uw badkamer ruimtelijker, en dus groter. Onze specialisten helpen u om goed geïnformeerd een keuze te maken.

Overzichtsfoto
Tegels

Wastafelmeubel met praktisch gemak

Voor elke persoonlijke situatie zijn er wastafelmeubels. Telt uw woning meerdere bewoners die gezamenlijk een badkamer benutten? Dan is een dubbele wastafel wellicht een idee. Denkt u na over waterbesparende mogelijkheden? Wastafelmeubels met waterbesparende kranen zijn de trend. Laat u zich uitgebreid door ons adviseren. Zodat u het wastafelmeubel aanschaft dat perfect bij uw situatie past.

Wastafelmeubels met eigen montage

Wij bieden een breed assortiment wastafelmeubels aan. Een pluspunt is dat de installatie in vakkundige handen is van onze eigen monteurs. Ze zijn net zo enthousiast, klantgericht en betrokken als elke andere medewerker van ons bedrijf. U krijgt altijd kwaliteit. En afspraak is afspraak. Wij ontzorgen u compleet met een perfect eindresultaat. Lees de honderden klantervaringen die deze garantie onderstrepen.