Menu

De mooiste badkamers

Heerlijk luieren in een weldadig bad, een snelle douche of alle twee? Bent u met meerdere personen en is wellicht een tweede waskom handig? Dat soort vragen gaan door ieders hoofd bij de keuze voor een nieuwe badkamer. Want het uiteindelijke gebruik zal grotendeels de inrichting bepalen. Ook is het goed om na te denken over de stijl van badkamers die u aanspreken. Houdt u van moderne badkamers, kiest u voor tijdloze of spreekt de sfeer van togen en zuilen van de klassieke badkamers u aan? Laat u zich door onze badkamers inspireren op onze site en bezoek onze showroom voor gedegen advies.

Overzichtsfoto

Een droombadkamer

U wilt een prachtige samengestelde badkamer waar je van kan dromen. Laat u gedachten de vrije loop..
Een praktische badkamer met creatieve ideeën zoals een half vrijstaand bad, en een aparte ruime inloopdouche. Op de vloer zijn prachtige grijze tegels aangebracht en aan de wand grijze en witte tegels. Het badmeubel heeft een grote waskom met dubbele kranen. Een design radiator om het geheel aangenaam te verwarmen mag niet ontbreken. Eventueel kunt u uw badkamer ook voorzien van een stoomcabine, of eventueel een Geberit AquaClean.
Hoe u droombadkamer er ook uitziet; de vestigingen van DB KeukenGroep in Sint-Annaland en Nunspeet kunnen alles compleet regelen.

Moderne badkamer

Professionele installatie van badkamers

De installatie van een badkamer of een toilet is een specialistische klus. Bij DB KeukenGroep is de installatie van uw badkamer in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Dat is in uw voordeel. Onze monteurs zijn gedreven om uw badkamer exact zoals u wenst op een perfecte manier te realiseren. Iedereen van DB KeukenGroep, van verkoop, orderverwerking of montage, draagt bij aan úw droombadkamer.

Bij ons kiest u voor:

  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen.
  • 1663 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Qasa.nl
  • 10 jaar garantie op onze montage.
Afspraak is afspraak

Badkamers en toilet

Sanitair is te verkrijgen bij onze vestigingen in Nunspeet en Sint Annaland.

In 2015 was Arma Keukens en Sanitair te Nunspeet de winnaar van de Sphinx Top Dealer Award. Een prijs die wordt toegekend aan de dealer die het beste biedt op het gebied van het merk Sphinx.

Bezoek onze showroom
overzichtsfoto