Geberit AquaClean zorgt voor schone en aangename reiniging

Water speelt een centrale rol in ons leven en maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze hygiëne. Maak kennis met de Geberit AquaClean douche-wc's. Stel u niet langer meer tevreden met toiletpapier maar kies voor de wc waar u met water wordt gereinigd. Voor het schoonste en meest aangename resultaat!

Bekijk door middel van de video de werking van de Geberit AquaClean. Voor de beste beleving bewonderd u de AquaClean in onze showroom in Nunspeet. Kom gerust langs of maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.

Krijg vrijblijvend advies
Geberit Aquaclean
Badkamer Lelystad met prachtig meubel

"Onze badkamer is een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen en om nieuwe energie op te doen."

Dhr. Winckelmolen en mevr. Dijkhuizen kochten bij Arma een nieuwe badkamer.
Lees hun ervaringen en bekijk de foto's.

Geberit AquaClean: ultramodern toilet met geavanceerde technologie

Wellness wordt belangrijker. Ook aan toiletten kennen gebruikers hogere prioriteit toe. Geberit AquaClean combineert de meest natuurlijke en oorspronkelijke vorm van reinigen met compleet comfort.

Geberit stelt ook hoge eisen aan het uiterlijk van de producten. De elegante vormgeving van de complete Geberit AquaClean toiletsystemen, verkrijgbaar als wand- of vloerstaand closet, verrijkt elk toilet of badkamer. Ervaar de voordelen en functies van deze moderne toilet. Geberit AquaClean, gebruiksvriendelijke en effectieve reiniging.

Geberit-AquaClean-Mera-1

Verkrijgbaar van basic tot luxueus

Geberit AquaClean heeft voor elke behoefte een perfect model, van compacte toiletzitting tot compleet geïntegreerd toiletsysteem. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het ontwerp en de werking van de toiletten zijn verfijnd en de technologie is geoptimaliseerd.

Het enige verschil is gelegen in het uitrustingsniveau, dat varieert van basic tot luxueus. Afhankelijk van het model kunt u kiezen voor een instelbare watertemperatuur, instelbare warme-lucht-föhn temperatuur, afstandbediening en andere opties.

Geberit-AquaClean-Mera-3

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
Button Doen zoals Beloofd

Een Geberit AquaClean voor lage prijzen

Voor inspiratie en advies kunt u terecht onze vestiging Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Zij biedt een brede keuze in Geberit AquaClean producten. Maak een vrijblijvende afspraak voor advies.

Dankzij onze volume-inkoop kunnen we onze prijzen laag houden. Bij ons betaalt u geen overbodige toeslagen. De prijzen zijn altijd netto. En u geniet bij ons uitstekende service.

Lees meer over badkamers