• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Luxe keukens met kookeiland, toppunt van gezelligheid

Met een luxe kookeiland verrijk je je woning met een bijzondere sfeermaker. Denk aan een grote keukenruimte met een prachtige keuken, waarin centraal een luxe kookeiland staat te pronken. Grote kans dat je nooit meer in je woonkamer zit!

In luxe keukens met kookeiland is zoveel meer te beleven. Bij DB Keukens laten we je alle mogelijkheden zien, van moderne keukens, hoogglans keukens tot de landelijk moderne keuken.

Chique keuken met bar en kastenwand, complete keuken met luxe uitstraling

Volop beleving in luxe keukens met kookeiland

Sfeer, ruimte, gezellige keukengeluiden en de geur van verse koffie trekt iedereen de keuken in. De combinatie van activiteit en een gezellige plek om te zitten of te werken vind je echt alleen in de luxe keuken met kookeiland.

Terwijl de een alvast wat voorbereidingen treft voor de maaltijd, checkt de ander zijn berichtjes en zit jij gewoon even gezellig met een mok cappuccino aan het keukeneiland met tafel. Wat doe jij? Relaxen!

Trend luxe keuken met kookeiland

Eerst was het nog zo dat hier en daar een keukenmuur werd weggebroken om een open keuken te realiseren. Daar zou dan een keuken met kookeiland in komen te staan. Zo’n woonkeuken met kookeiland was al baanbrekend.

Nu gaat het nog veel verder. Het keukenontwerp bepaalt de indeling van de begane grond van een woning.

Tekeningen van de architect met traditionele grote woonkamer en kleinere keukenruimte gaan op z’n kop. De keuken moet alle ruimte krijgen, de woonkamer mag kleiner.

Wat zeggen onze klanten

Details van deze houten keuken maken de bijzondere sfeer

Nico en Saskia Wiggelinkhuijsen uit Hulshorst

Lees klantervaring

Met uitgekiende opstelling meer ruimte

Albert en Jannemarie Schreuder uit Urk

Lees klantervaring

Witte, greeploze keuken met open uitstraling

Gemma en Pieter Koffeman uit Urk

Lees klantervaring

De keuken als prominente ruimte

“In onze woonkamer zitten we eigenlijk nauwelijks meer. Ook als we visite hebben maken we het gezellig in onze luxe keuken met kookeiland,” vertelt een van onze klanten.

Wij vinden dit natuurlijk geweldig! Er zijn zoveel keuken ideeën om van je keuken het hart van de woning te maken!

Onze keukenontwerpers krijgen tintelende vingers om al hun keuken inspiratie in luxe keukens met eiland te steken. Denk bijvoorbeeld eens aan een van onze warme, massief houten keukens, monochrome keukens of de stoere houten keuken beton.

Keuken met eiland in landelijk moderne stijl met kastenwand en bar
Moderne keuken met eiland

Luxe eilandkeukens, stijlvolle complete keukens

Een bijzondere uiting van een luxe kookeiland is de luxe eilandkeuken. Deze hotspot midden in je keukenruimte heeft werkelijk alles wat je kunt bedenken centraal in een eiland gestopt. Het voordeel? Je hebt alles binnen handbereik en het stáát luxe.

Een eilandkeuken bestaat dus uit een aanrecht, voorraadkasten, een fornuis of kookplaat met oven en een vaatwasser. Koel- en vriesapparatuur staan hier meestal los van. Vanwege hun hoogte zouden ze visueel te zeer een obstakel opwerpen.

Landelijke houten keuken met eiland

In luxe eilandkeukens deel je elkaars keukengeluk

Voor iedereen is plek aan luxe eilandkeukens. Wat je ook doet. De voordelen van luxe eilandkeukens laten zich makkelijk raden: veel meer sociale interactie, veel meer nabijheid. Een mooie tegenhanger voor een drukke dag online.

Houten landelijke maatwerkkeuken met betonnen aanrechtblad en patchwork vloertegels

Wat kost een luxe keuken met eiland?

Nieuwsgierig geworden naar een luxe keukeneiland? Al vanaf 15.000 euro vind je bij ons luxe keukens met kookeiland.

De prijs van uw luxe keuken met eiland is van diverse factoren afhankelijk: het type front, gekozen werkblad, aantal apparatuur en het merk hiervan. Op onze transparante offerte staat exact gespecificeerd wat ieder onderdeel kost. En dankzij de nettoprijzen weet u direct waar u aan toe bent.

In vertrouwen uw keuken kopen

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor advies en inspiratie. Onze betrokken medewerkers helpen u graag met advies. Twijfelt u nog of u één van onze showrooms wilt bezoeken? Lees dan de tientallen klantervaringen voor informatie en inspiratie!

Daarnaast vindt u op het internet ruim 2000 reviews over ons familiebedrijf. Deze onafhankelijke ervaringen van eerdere keukenkopers bevestigen onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u met een gerust hart uw keuken samenstellen en aanschaffen.

Zwarte design keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen