• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Landhuis keukens bij DB Keukens

Steeds meer landhuis keukens zijn open, en daarom wordt vanuit het interieur vaker de verbinding gelegd naar het keukenontwerp. Accenten die worden aangebracht in kleur- en materiaaltoepassing, vinden hun weg naar de keuken.

De afgelopen jaren hebben we op dit gebied veel van onze klanten geleerd. We verplaatsen ons in wat u drijft bij de aankoop van een keuken en denken mee over uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Greeploze keuken eiland

Lees klantervaring van landhuiskeukens

Zo plaatsten we onlangs in Hulshorst een industriële keuken in een rietgedekte villa die compleet werd gemoderniseerd.

Zwarte kozijnen, een samenspel van zwart-wit kleuren in een grote hal, het inspireerde ons om een schitterende landhuis keuken met zwarte details te ontwerpen. De nieuwe keuken vormt een unieke eenheid met het interieur.

Lees meer van deze klantervaring en maak kennis met de moderne landhuiskeuken, de klassieke keuken in landhuisstijl en de landhuiskeuken met landelijke details.

Houten keuken met modern landelijke stijl
Modern landelijke keuken met eiland en kastenwand.

Moderne landhuiskeuken

In luxe woningen wordt veelal gekozen voor moderne stijl landhuiskeukens. Zeker bij historische landhuizen zoals de renaissance woning of het neorenaissance huis, is het contrast tussen een moderne landhuis keuken en de anciënniteit van deze woningen prachtig en levendig.

Onze keukenadviseurs beheersen het samenspel tussen klassieke elementen en moderne details en vertalen het voor u in een schitterend ontwerp.

Van moderne keukens, landelijke keukens tot landhuis keukens op maat uit onze Residentic collectie, alle keukeninspiratie doet u op bij DB Keukens.

Landhuiskeuken met landelijke details

Onze collectie landelijke keukens biedt u zeker veel ideeën wanneer u op zoek gaat naar een landhuiskeuken met antieke details. Moderne keukens met hout zijn populair en onze collectie aanrechtbladen, vloeren en apparatuur is breed.

We hebben aansprekende voorbeelden van aanrechtbladen die zich lenen voor de landhuisstijl keuken. Onze sortering composiet aanrechtbladen biedt u alle praktisch gemak en doet qua stijl en uitstraling zeker niet onder voor betonnen, hardsteen, terrazzo en natuursteen aanrechtbladen.

Ook onze zwarte en antraciet tegelvloeren laten zich mooi neerleggen bij natuurstenen elementen, houten balken en antieke haarden in uw woning. Zoekt u daar een fornuis bij, dan zult u niet uitgekeken raken. Van NEFF, Bosch, Siemens, ETNA en Miele tot flamboyante fornuizen van Stoves, Falcon en Boretti.

Lees ervaringen van klanten:

Aanrechtbladen en fronten worden steeds meer afgestemd op interieur

Jacqueline en Jan Willem Muilwijk uit Oosterland

Lees klantervaring

Strakke witte keuken met lang wit kookeiland

Erik en Caroline van den Bos uit Bruinisse

Lees klantervaring

Keuken is klein en praktisch ingedeeld

Marinus en Irma Buskoop uit Middelharnis

Lees klantervaring
Landelijke keuken

Klassieke keuken in landhuisstijl

Togen, lambrisering en andere klassieke elementen zorgen voor een uniek en nostalgisch interieur.

Bij het ontwerpen van een keuken komen deze historische elementen opnieuw tot leven in kranslijsten, sierlijsten, paneeldeuren met ingelegd profiel, koven met sierlijsten en een landelijke keukenschouw.

Hier zijn de Engelse landhuiskeukens en de woonkeuken met kookeiland een bron van gezelligheid. U proeft er alvast iets van in onze showroom!

Landelijke keuken met kookeiland en bar
Kookeiland landelijke keuken met hout.

De keuken landhuisstijl: moderne keuken met eiland

De keuken met kookeiland leent zich als geen ander voor de keuken in landhuisstijl. U kunt het net zo groot maken als u wilt om de ruimte mooi op te vullen.

Het keukeneiland biedt ontzettend veel gezelligheid, want u kookt niet meer naast elkaar maar met elkaar. Of u nu bezig bent met het snijden van groenten voor een stoofschotel of u legt de laatste hand aan het aperitief.

Aan het keukeneiland met tafel hebt u alle gelegenheid om zowel met elkaar bezig te zijn als gezellig ervaringen uit te wisselen. In onze keukens met kookeiland bruist het van de levendigheid, saamhorigheid en gezelligheid.

Alléén bij DB: uiterst precieze montage landhuiskeukens

De montage van landhuiskeukens is precisiewerk. Kostbare materialen worden gebruikt, het ontwerp is perfect en u hebt natuurlijk hoge verwachtingen van de afwerking van uw keuken.

Onze eigen monteurs voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor een perfecte montage. U zult er geen moment zorgen van hebben. Ook naderhand, wanneer u eventueel service nodig zou hebben, zijn we u tijdig en adequaat van dienst.

Lees meer over onze pluspunten, die de basis zijn van de hoge klantscore (9,7!) die klanten ons toekennen op Qasa.nl.

Montage van keuken door eigen monteurs