• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Landelijk moderne keuken, volop sfeer maar wel eigentijds

Dát is het misschien waarom jij je keuken van je dromen nog niet gevonden hebt. De sfeer, rust, warmte en geborgenheid van landelijk modern wonen spreekt jou wel aan. Maar tegelijkertijd schrik je terug voor al teveel keuken in landelijk stijl.

Jouw keuken moet een landelijk moderne keuken zijn. Of misschien meer een sobere keuken. Lees dan snel verder want dan heeft DB Keukens je veel keuken inspiratie te bieden. Zowel in onze uitgebreide collectie keukens online (ruim 200 keukenopstellingen), als binnen onze landelijke keukens op maat.

Wat maakt een landelijk moderne keuken zo bijzonder?

Je hoeft niet veel keukens voorbeelden te bekijken van onze prachtige landelijk moderne keukens, om te zien dat we exact de juiste snaar raken met sfeervolle keukens.

De landelijke keukens ademen zeer zeker wel de rust en ruimte van het platteland. Maar oubollig zijn ze allerminst. Onze keuken ontwerpers weten altijd weer keukenontwerpen te vinden die moderne mensen zoals jij in hun hart raakt.

Met bijvoorbeeld moderne aanrechtbladen, apparatuur of een opstelling. En dit alles voor onze bekende, netto lage prijzen.  

Modern landelijk keukeneiland
Landelijk moderne keuken met inductiefornuis

Moderne aanrechtbladen in de landelijk modern keuken

Met een van onze moderne werkbladen wordt jouw keuken mooi landelijk modern. Combineer gerust landelijke keukenfronten met een strak robuust aanrechtblad. 

Een prachtige actuele sfeermaker in de landelijke keuken is bijvoorbeeld beton. Composiet biedt ook veel mogelijkheden en wordt geroemd om z’n praktische karakter. 

Helemaal de trend is natuurlijk het marmerlook werkblad, dat weer terug van weggeweest is. In onze showrooms vind je aansprekende voorbeelden.

Wat zeggen onze klanten

Luxe badkamer door slim materiaalgebruik

Gert en Lia Ruitenberg uit Ermelo

Lees klantervaring

Massief houten keuken in 19e-eeuwse woning

Leandra en Corné van Liere uit Krabbendijke

Lees klantervaring

Keuken met schiereiland benut ruimte optimaal

Monique en Freek Dozy uit Hilversum

Lees klantervaring

Moderne apparatuur in de keuken landelijk modern

Wil jij je modern landelijke keuken beperken tot de look van de fronten en de nostalgische handgrepen? Met een luxe keuken kun je je keuken ontzettend sfeervol maken, ook zonder nostalgisch fornuis en gaskookplaat. 

Denk bijvoorbeeld aan innovatieve afzuigsystemen die in het werkblad geïntegreerd zijn, in plaats van een afzuigkap met landelijke keukenschouw. Een inbouw koffiemachine die de koffiezetter op het aanrecht vervangt en de kokendwaterkraan waardoor je je waterkoker op marktplaats kunt zetten.

Landelijk moderne keuken met kookplaat met afzuiging van NEFF
Modern landelijke keuken

Landelijk moderne keuken maar wel in moderne opstelling

Als je deze blog gelezen hebt, dan is je wel duidelijk dat je net zo veel moderns je landelijke keuken in kunt brengen als je wilt. Net naar wat je smaak is eigenlijk.

Zo zien wij wel mogelijkheden voor landelijke keukens zwart. Fronten met kaders of groeven in de kleur zwart passen perfect bij de keuken landelijk modern. Je combineert ze bijvoorbeeld met de hout met beton keuken voor een landelijke uitstraling.

Brede keukenlades worden ook steeds populairder, en vervangen wat ons betreft de standaard afmeting keukenkast. Ze zijn efficiënt in het gebruik en zorgen voor een strakke look.

Zeker in trendy keukens zonder bovenkastjes en in de landelijk moderne keuken met kookeiland, dragen lades bij aan het ordenen van alle keukenspullen. Nu ook een landelijk moderne keuken kopen?

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen