Landelijk moderne keuken, volop sfeer maar wel eigentijds

Dàt is het misschien waarom jij je keuken van je dromen nog niet gevonden hebt. De sfeer, rust, warmte en geborgenheid van landelijk modern wonen spreekt jou wel aan. Maar tegelijkertijd schrik je terug voor al teveel keuken in landelijk stijl.

Jouw keuken moet een landelijk moderne keuken zijn. Of misschien meer een sobere keuken. Lees dan snel verder want dan heeft DB Keukens je veel keuken inspiratie te bieden. Zowel in onze uitgebreide collectie keukens online (ruim 150 keukenopstellingen), als binnen onze landelijke keukens op maat.

Bekijk alle keukens
Landelijk moderne hoekkeuken met fornuis en schouw

Wat maakt een landelijk moderne keuken zo bijzonder?

Je hoeft niet veel keukens voorbeelden te bekijken van onze prachtige landelijk moderne keukens, om te zien dat we exact de juiste snaar raken met sfeervolle keukens.

De landelijke keukens ademen zeer zeker wel de rust en ruimte van het platteland. Maar oubollig zijn ze allerminst. Onze keuken ontwerpers weten altijd weer keukenontwerpen te vinden die moderne mensen zoals jij in hun hart raakt.

Met bijvoorbeeld moderne aanrechtbladen, apparatuur of een opstelling. En dit alles voor onze bekende, netto lage prijzen.  

Modern landelijk keukeneiland met hout en betonlook aanrechtblad

Moderne aanrechtbladen in de landelijk modern keuken

Met een van onze moderne werkbladen wordt jouw keuken mooi landelijk modern. Combineer gerust landelijke keukenfronten met een strak robuust aanrechtblad. 

Een prachtige actuele sfeermaker in de landelijke keuken is bijvoorbeeld beton. Composiet biedt ook veel mogelijkheden en wordt geroemd om z’n praktische karakter. 

Helemaal de trend is natuurlijk het marmerlook werkblad, dat weer terug van weggeweest is. In onze showrooms vind je aansprekende voorbeelden.

Landelijk moderne keuken met inductiefornuis
Landelijk moderne keuken met eiland in grijs, met fornuis en kastenwand

Moderne apparatuur in de keuken landelijk modern

Wil jij je modern landelijke keuken beperken tot de look van de fronten en de nostalgische handgrepen? Met een luxe keuken kun je je keuken ontzettend sfeervol maken, ook zonder nostalgisch fornuis en gaskookplaat. 

Denk bijvoorbeeld aan innovatieve afzuigsystemen die in het werkblad geïntegreerd zijn, in plaats van een afzuigkap met landelijke keukenschouw. Een inbouw koffiemachine die de koffiezetter op het aanrecht vervangt en de kokendwaterkraan waardoor je je waterkoker op marktplaats kunt zetten.

Landelijk moderne keuken met kookplaat met afzuiging van NEFF
Modern landelijk keuken handgreep van staal
Landelijk moderne maatwerkkeuken, met op maat gemaakte keukendeurtje en standbouw
Houten landelijk moderne keuken met eiland en fornuis

Landelijk moderne keuken maar wel in moderne opstelling

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd

Als je deze blog gelezen hebt, dan is je wel duidelijk dat je net zo veel moderns je landelijke keuken in kunt brengen als je wilt. Net naar wat je smaak is eigenlijk.

Zo zien wij wel mogelijkheden voor landelijke keukens zwart. Fronten met kaders of groeven in de kleur zwart passen perfect bij de keuken landelijk modern. Je combineert ze bijvoorbeeld met de hout met beton keuken voor een landelijke uitstraling.

Brede keukenlades worden ook steeds populairder, en vervangen wat ons betreft de standaard afmeting keukenkast. Ze zijn efficiënt in het gebruik en zorgen voor een strakke look.

Zeker in trendy keukens zonder bovenkastjes en in de landelijk moderne keuken met kookeiland, dragen lades bij aan het ordenen van alle keukenspullen. Nu ook een landelijk moderne keuken kopen?

Groene landelijk moderne keuken met eiland en kastenwand