• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Keukens tot 10.000 euro – kies luxe voor scherpe prijzen

Investeer jij graag in een mooie keuken en kook je met plezier? Onze moderne keukens tot 10.000 euro maken van jouw keuken een sfeervol kookdomein en voorzien je volop van kookmogelijkheden.

Bekijk tientallen keukens tot 10.000 euro online of bezoek de dichtstbijzijnde keuken showroom bij jou in de buurt. Koffie is er altijd, verkopers zijn misschien druk, dus als je vrijblijvend wilt sparren, maak dan vooraf een vrijblijvende afspraak.

Je hebt vast al wel het een en ander gezien bij anderen, onze enthousiaste klanten of in onze online keukencollectie. Daarom hoeven we jou denk ik niet bij te praten over de actuele trends. 

Toch nog even checken? Bekijk de massief houten keukens, de stalen keukens, de Scandinavische keukens en choose your style! In onze keuken showroom doe je inspiratie op over de juiste kleur in je keuken.

Landelijke hoekkeuken verkrijgbaar bij Ardi keukens

Kies je persoonlijke keukenapparatuur

Ons assortiment keukenapparatuur is haast onbeperkt. ATAG, Pelgrim, NEFF, Miele, Novy, Quooker, Falcon en nog vele andere toonaangevende merken passen binnen onze keukens tot 10.000 euro.

Merken van hoogstaande kwaliteit, met elk hun individuele touch in ontwerp en functionaliteit. Vraag je je af welke keukenapparaten bij jou passen? We adviseren je graag binnen de mogelijkheden van keukens tot 10.000 euro.

Keukens tot 10.000 euro uit de showroom

Onze inspirerende keukenshowrooms geven je alvast leuke voorproefjes van je nieuwe droomkeuken. Vaak vind je er ook prachtige showroomkeukens die we verkopen tegen sterk verlaagde prijzen van keukens. Een luxe keuken kan in prijs verlaagd ineens een betaalbare keuken worden. 

Deze grijze rechte keuken heeft een ton-sur-ton kleurstelling

Veel meer extra’s bieden onze Excellentic keukens voor als je je keuken goed wilt aanpakken. Excellentic keukens geven je woning een rijke uitstraling. Dankzij hun schitterende afwerking zijn Excellentic keukens echt een pareltje voor in huis.

Bovendien staan deze luxe keukens bol van allerlei handige functionaliteit. Voor een impressie van Excellentic, bekijk onze mooiste keukens.

Houten keukens tot 10.000 euro

Natuurlijke materialen in huis hebben bij de meesten nog steeds de voorkeur. Met een Old Wood keuken laat je de natuur in jouw woning tot leven komen.

Houten keukens geven je interieur op een natuurlijke manier zo’n warme uitstraling wat met geen ander materiaal te imiteren valt. Ervaar zelf ook de warmte van Old Wood keukens!

Greeploos houten hoekkeuken
Team keukenmontage

Keukens tot 10.000 euro inclusief montage

Bij DB Keukens hoef je je geen zorgen te maken over montage en service. Al onze monteurs zijn vakbekwame professionals die het als een uitdaging zien om jouw droomkeuken helemaal naar je wens te plaatsen. Juist door eigen monteurs kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid tijdens de plaatsing en aansluiting van de keuken garanderen.

En komt het na die tijd nog op nazorg aan, dan ben je net zo goed verzekerd van service-zonder-zeuren. We zorgen er gewoon voor dat het goed komt. Zo maken wij onze keukens met een 9+ waar.

Klanten waarderen onze unieke werkwijze (nettoprijzen, uitstekende service, eigen montage met 10 jaar garantie) enorm. Daarom waarderen wij ons met gemiddeld een 9,7 uit ruim 2200 reviews! Doen zoals Beloofd, voor ons is dat heel vanzelfsprekend.

De voordeligste keukenleverancier

Op zoek naar de laagste keukenprijs ben je elders niet altijd het voordeligst uit.

Keukenzaken die het na verkoop van hun goedkope keukens niet zo nauw nemen met het nakomen van afspraken, professionele montage en het uitvoeren van service, zorgen er uiteindelijk voor dat je onvoordelig uit bent.

DB Keukens is dan misschien niet de allergoedkoopste, tel je alle voordelen bij elkaar op, dan zijn we wel de voordeligste keukenleverancier van Nederland! Wees slim en kom er snel bij.

Lees ervaringen van klanten

Massief eiken fronten en ultramat zwart kookeiland

Familie de Jong uit Soest

Lees klantervaring

Ik heb pas nu een keuken waar ik plezier van heb

De heer en mevrouw N. uit provincie Utrecht

Lees klantervaring

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen