• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 stukjes zalm van 125 gram per stuk
  • Spinazie 1200 gram (vers gewassen)
  • Bosje lente-uitjes
  • 1 pak rijst
  • Sojasaus
  • Sesamzaadjes
Combi-stoomoven voor zalm met verse spinazie

Bereidingswijze

1. Doe de rijst met water in de stoomoven met een stoomtijd van 25 minuten op 100°C.

2. Breng de zalm op smaak met peper en zout of cajunkruiden.

3. Schuif de zalm in de combi-stoomoven en stel de temperatuur in op 100°C.

4. Schuif na 3 minuten de spinazie erbij. Laat de temperatuur ingesteld staan op 100°C.

5. Als het gerecht klaar is, de sojasaus met een kwast over de zalm beitsen.

De sesamzaadjes kort roosteren, de lente-uitjes snijden en op het laatst over de zalm en spinazie strooien.

Combi-stoomoven, handig en gezond
Combi-stoomoven voor lekkere gerechten
Tip: Strooi over de verse spinazie fijngehakte knoflook.
Combi-stoomoven voor zalmgerechten

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
FERRY

Terug naar overzicht