Aanvankelijk oriënteren Jan en Cabiy Boer uit Steenbergen zich voor een keuken bij een ander adres dan Ardi Keukens in Sint-Annaland. Vriendelijke mensen hoor, maar het advies over een logisch keukenontwerp is ronduit ongelukkig, vinden Jan en Cabiy.

Hun uitdaging is namelijk dat de beschikbare keukenruimte niet heel veel overhoudt. Een hoekkeuken is sowieso de beste optie, maar Cabiy wil bijvoorbeeld ook een breder fornuis dan ze vroeger had. En een schouw om sfeer te brengen.

Een breder fornuis heeft ook meer ruimte nodig.

Landelijke hoekkeuken, schouw
Landelijke hoekkeuken

Goede ideeën Ardi

Gelukkig blijkt er bij Ardi Keukens veel mogelijk om tot een mooi, passend ontwerp te komen. “Met de indeling die hier ontstond, waren wij echt heel blij,” legt Jan uit.

Wat helpt is dat er veel flexibiliteit is in de afmetingen keukenkasten. Het maakt keukenontwerpen minder star, en geeft keukenkopers veel meer mogelijkheden om hun persoonlijke wensen tot in het uiterste door te voeren.

Extra opbergruimte

Jan en Cabiy willen hun keuken graag verlengen met extra kastruimte. De aanvullende kasten worden onder een werkblad geplaatst.

Niet te breed om voldoende loopruimte over te houden. Maar ook niet te smal, zodat het aanrecht genoeg werkruimte biedt.

Landelijke hoekkeuken, vitrine kastjes

“Een schouw bijvoorbeeld”

Traditioneel modern

Jan en Cabiy zoeken een moderne keuken met traditionele accenten die voor de warme sfeer moeten zorgen. Een schouw bijvoorbeeld.

Ook stuiten ze op een sierlijk gevormde, hoge kraan die doet denken aan de keuken van vroeger.

Bovenkasten vinden Jan en Cabiy prima, een strakke keuken met alleen onderkasten hoeft van hen niet. Kasten met glazen deuren hebben hun voorkeur en ze vinden kasten die goed passen bij de dichte onderkasten.

Werkblad met uitstraling

Echt rijk aan deze keuken is het schitterend zwarte aanrechtblad. Het patroon is oneffen en het schittert ook letterlijk door de glimmende spetter die erin zit. De spikkel doorbreekt alle zwartheid en zorgt voor variatie.

Landelijke hoekkeuken, PELGRIM fornuis
Gratis inspiratie magazine keukens

Gratis magazine

Ruim 100 pagina's inspiratie over keukens en badkamers.

Nu het ook mogelijk is om spoelbakken in composiet uit te voeren, gaat de voorkeur voor Jan en Cabiy hiernaar uit. Het gebruik van zoveel mogelijk dezelfde materialen straalt klasse uit vinden ze. Dat doet deze keuken zeker.

Blij gaan Jan en Cabiy naar huis met hun keukenontwerp.

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Landelijke hoekkeuken, afvalemmer in kastje
Landelijke hoekkeuken