Ons enthousiaste team zoekt een extra collega! Wij zoeken een:

Telefoniste (parttime / bijbaan)

Iedere dag ontvangen wij ruim 100 inkomende telefoongesprekken. Als telefoniste zie jij het als jouw uitdaging om deze telefoongesprekken aan te nemen en snel en correct door te verbinden naar de juiste persoon.

Je bent ervan doordrongen, dat een eerste indruk - ook telefonisch - maar één keer gemaakt kan worden. Daarom sta je al het inkomende telefoonverkeer vriendelijk en correct te woord. Tussen de telefoongesprekken door verricht je administratieve werkzaamheden. De werkzaamheden vinden op zaterdag plaats, een ideale bijbaan dus! Eventueel ben je doordeweeks ook op afroep beschikbaar.


Je bent:

  • Communicatief sterk
  • Vriendelijk en beleefd
  • Stressbestendig
  • Beschikbaar op zaterdag


Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,7! Een vriendelijk en warm ontvangst - ook telefonisch - wordt vaak genoemd. Als telefoniste streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Jouw werkplek bij Ardi Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Alle collega’s hebben veel voor elkaar over, hebben samen vaak plezier en zijn altijd bereid om een collega te helpen.

Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

Afspraak is afspraak
Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij Ardi Keukens aan de slag gaat als telefoniste, kun je rekenen op een prettige werkomgeving en een passend salaris. 
 

Word telefoniste bij Ardi Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als telefoniste? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via [email protected].

Heb je vragen? Iris Hollebrandse beantwoordt ze graag. Je kunt haar mailen via [email protected] of bellen via 0166 - 65 34 48.

Wil je deze vacature bewaren of delen?