Recent hebben wij, Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs, onze nieuwe keukenshowroom geopend. Ter versterking van ons enthousiaste team zoeken wij een:

Gastvrouw / Recepioniste (parttime / fulltime)

Als gastvrouw / receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, telefonisch of in onze nieuwe showroom. Je bent ervan doordrongen, dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. Je realiseert je, dat jouw uitstraling bepalend is voor een verwelkomend gevoel bij onze bezoekers. Verder plan je afspraken in bij onze verkoopadviseurs.

Graag ontvang jij met jouw gastvrije houding onze klanten in de showroom en verzorg je hen professioneel tijdens hun verblijf in onze showroom. Ook sta je gereed bij vragen van showroombezoekers.


Je bent:

  • De ‘glimlach’ van ons bedrijf
  • Representatief, flexibel en correct
  • Een teamspeler die ook prima zelfstandig aan de slag kan binnen een actieve en dynamische organisatie


Je bent representatief en klantvriendelijk als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast ben je precies in je werk, flexibel en kun je goed omgaan met stress.

De functie is voor minimaal 3 dagen per week. Vanzelfsprekend ben je op de koopavonden en zaterdagen de gastvrouw voor onze klanten.

 

Jouw werkplek bij Anovi Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers.

We regelen alles: van verkoop tot de service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Alle collega’s hebben veel voor elkaar over, hebben samen vaak plezier en zijn altijd bereid om een collega te helpen. Binnen ons bedrijf hebben de meeste werknemers een christelijke achtergrond.

 

Doen zoals Beloofd
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Doen zoals Beloofd. Als je bij ons aan de slag gaat als gastvrouw / receptioniste, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris wat past bij jouw ervaring.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Vrij op alle zondagen en feestdagen.
  • Opleidingen en cursussen.

 

Word gastvrouw / receptioniste bij Anovi Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als gastvrouw / receptioniste? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via [email protected].

Heb je vragen? Henry Boogaard beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via [email protected] of bellen via 0610003480.


Wil je deze vacature bewaren of delen?