Vanwege gestage groei zoekt ons enthousiaste team versterking! Wij zoeken een:

Orderverwerker / Servicemedewerker

Dit is een gecombineerde functie van orderverwerker en servicemedewerker.

Hoe jij als orderverwerker / servicemedewerker zorgt voor tevreden klanten 
Na een dag werken sluit je met een glimlach je computer af. Nog een kort praatje met enkele collega’s, een stoel rechtzetten en dan loop je naar je auto. Tevreden stap je in: keukens perfect bestellen, in één keer goed, dáár streef je naar. Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als orderverwerker afwisselend. Het bestellen van een keuken is een secuur werk, ieder onderdeel moet kloppen. En het geeft een kick als dit in één keer lukt. 

Tekeningen lezen, orders uitwerken, details nalopen, onduidelijkheden navragen, bestelling controleren. Al deze werkzaamheden doe je met plezier en precisie. Want uiteindelijk willen we het juiste product compleet en op tijd leveren bij de klant, dus je stopt niet voordat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

 

Hoe jij als servicemedewerker klanten en collega's ondersteunt en tevreden maakt
Als servicemedewerker vind je het leuk om dagelijks contact te hebben met klanten en geef je hier op een positieve manier vorm aan. Behoeften en verwachtingen van de klant weet je te herkennen en je streeft naar de hoogste klanttevredenheid zonder daarbij ons bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.

Je bent stressbestendig en evenwichtig in je benadering naar mensen. Je geeft prioriteiten aan servicewerkzaamheden en deze plan je in goed overleg met de klant in. Hiervoor leg je contact met leveranciers of schakel je onze eigen monteurs in. Het is voor jou een uitdaging om te zorgen dat servicewerkzaamheden perfect worden uitgevoerd.

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,7! Een correcte verwerking van de orders, goed contact tijdens het besteltraject en een uitstekende serviceverlening wordt vaak genoemd. Als orderverwerker / servicemedewerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

 

Jouw werkplek bij ons
Adee Keukens in Rijssen is onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de after service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Onze werknemers krijgen een gedegen interne opleiding. Hier leer je alles over het product, de software die we gebruiken en vertellen we je meer over klantcontact. Elke vestiging heeft een hecht team collega's. Vast staat dat iedereen veel voor elkaar over heeft, samen vaak plezier heeft en altijd open staat om een collega te helpen.

Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

 

De orderverwerker / servicemedewerker die wij voor ogen hebben
Zowel als orderverwerker en als servicemedewerker ben je een belangrijke schakel tussen verkoop, klant en leveranciers. Je draagt er zorgt voor dat de keukenorders op tijd, volledig en accuraat verwerkt worden. En pakt binnenkomende serviceaanvragen snel en correct op. Met andere afdelingen en leveranciers kun je goed communiceren. Punctualiteit, geconcentreerd werken en een klantvriendelijke houding zorgen ervoor dat je de klantverwachtingen kunt overtreffen. Je bent pas tevreden wanneer alle afspraken met de klant zijn nagekomen en een perfecte verwerking van de order of serviceaanvraag is gerealiseerd.

Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op. Wel breng je mee als orderverwerker / servicemedewerker:

  • Minimaal mbo-denk- en –werkniveau.
  • Technisch inzicht en affiniteit met keukens.
  • Een flexibele, oplossingsgerichte houding.
  • Een stressbestendig karakter.
  • Een uiterst precieze instelling.

 

Geen werkervaring is geen probleem
Zoals al gezegd bieden is relevante werkervaring of opleiding geen vereiste. Wij bieden een passende interne opleiding, op jou afgestemd. Op een ontspannen en laagdrempelige manier leer je het vak van verkoopadviseur. Zowel qua productkennis als software en klantcontact. Een ervaren verkoopadviseur functioneert hierbij als buddy, zodat je zeker weet dat je het vak goed leert.

Nog vragen over het al dan niet hebben van werkervaring? Neem dan gerust contact op met Erjan de Bruin op 0548-540922.

 

Doen zoals Beloofd
Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Doen zoals Beloofd. Als je bij ons aan de slag gaat als orderverwerker / servicemedewerker, kun je rekenen op:

  • Een mooi salaris, passend bij jouw ervaring.
  • Een goede pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Opleidingen en cursussen.

 

Kom ons team versterken!
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als orderverwerker / servicemedewerkerDan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via [email protected].

Heb je vragen? Erjan de Bruin beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via [email protected] of bellen via 0548-540922.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?