Voor al onze vestigingen zijn wij op zoek naar:

Leerling keukenmonteurs

Als leerling keukenmonteur ben je in dienst van DB KeukenGroep en volg je de BBL-opleiding tot keukenmonteur aan het Hoornbeeck College. Tijdens je opleiding werk je 4 dagen per week bij DB KeukenGroep en plaats je keukens onder begeleiding van een ervaren monteur. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school, waar je theorievakken en algemene vakken volgt. Meer informatie over deze opleiding kun je vinden op deze informatiepagina

Wie zoeken wij?
Wij zoeken mensen die in 2020 hun vmbo-diploma hopen te behalen. Voor je werk als leerling keukenmonteur is het belangrijk dat je precies en zorgvuldig werkt, want we monteren keukens tot op de millimeter nauwkeurig. Als keukenmonteur ben je allround: je hebt verstand van gas, water en elektro, maar ook van tegelen, zagen en afstellen. Deze werkzaamheden dagelijks uitvoeren is voor jou dus ook geen probleem. Ook vindt je het fijner om in een paar dagen een mooi resultaat op te leveren dan in enkele weken een klus af te ronden.

Werken bij DB KeukenGroep
In ruim 25 jaar is DB KeukenGroep uitgegroeid tot een landelijke keukenspecialist met 7 vestigingen in heel Nederland, waar ruim 230 betrokken medewerkers werken. 

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Bij al onze vestigingen staat menselijkheid voorop en zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Zo krijg je een mooi salaris, uitbetaalde overuren en na je opleiding van ons een bus vol met gereedschap.

En natuurlijk begeleiden we je goed tijdens je opleiding; je loopt mee met een ervaren collega en in het enthousiaste (montage)team zul je je snel thuis voelen. Alle collega’s hebben veel voor elkaar over en vinden het gezellig om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en/of samen een biertje te drinken.
Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

De sollicitatieprocedure
Als je interesse hebt in deze opleiding en de functie van keukenmonteur kun je solliciteren. Dit kan door je gegevens onderaan deze pagina in te vullen. Geef ook in een korte motivatiebrief aan waarom je het leuk lijkt om keukenmonteur te worden en als je (relevante) werkervaring hebt kun je dat ook noemen.

Er zijn per vestiging een beperkt aantal opleidingsplaatsen voor leerling keukenmonteur en wij laten je zo snel mogelijk na je sollicitatie weten of we je uitnodigen voor een gesprek. Als je wordt aangenomen als leerling keukenmonteur schrijven wij je in voor de BBL-opleiding tot keukenmonteur.