Ons enthousiaste montageteam zoekt versterking! Wij zoeken een:

Keukenmonteur

Hoe jij als keukenmonteur zorgt voor tevreden klanten
Je bent 3 dagen bij een klant thuis geweest om hun droomkeuken te monteren. Tevreden trek je de deur achter je dicht: alles is tot in de puntjes geregeld en je weet dat dit gezin vanavond in hun nieuwe keuken een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Je rijdt in jouw bus nog even langs de zaak om afval weg te brengen en wat te drinken met jouw collega’s.

Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur bij Adee afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenmonteur bij Adee Keukens:

 • Keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen.
 • Checken of de vloer waterpas is, zodat de keuken op de juiste hoogte gemonteerd kan worden.
 • Zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren. Hierbij ga je:
  • kasten stellen
  • het aanrechtblad (vaak samen met een collega) monteren
  • apparatuur monteren en aansluiten
  • alle fronten en lades van de kasten afstellen
  • plinten plaatsen en de keuken afkitten
  • eventueel tegels plaatsen
 • Servicerondes rijden. Hierbij verricht je kleine onderhouds- en reparatieklusjes en renovatieklussen bij de klant thuis.

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,7! Vakkundige montage, met oog voor detail, wordt vaak genoemd. Als keukenmonteur streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

 

Jouw werkplek bij Adee Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de after service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Onze keukenmonteurs krijgen een interne opleiding via het DB Vakcollege. Hier leer je alles over het monteren van keukens en we geven cursussen in klantcontact. Elke vestiging heeft zijn eigen keukenmonteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en/of samen wat te drinken.

 

De keukenmonteur die wij voor ogen hebben
Omdat wij alles in eigen beheer hebben, ben jij een allrounder. Je werkt secuur en laat geen rommel bij de klant achter. Is de keuken aan het eind van de werkdag bijna helemaal gemonteerd? Dan ben je bereid om langer door te werken om hem helemaal af te maken. Het kan dus voorkomen dat je later richting huis vertrekt in jouw bus van de zaak. Je bent veel bij klanten thuis. Je bent dus klantgericht en komt met oplossingen bij problemen.

Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op. Wel breng je mee als keukenmonteur bij Adee Keukens:

 • Minimaal mbo-denk- en -werkniveau.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Technisch inzicht.
 • Een rijbewijs B.

 

Geen werkervaring is geen probleem
Zoals al gezegd bieden is relevante werkervaring of opleiding geen vereiste. Wij bieden een passende interne opleiding, op jou afgestemd. Op een ontspannen en laagdrempelige manier leer je het vak van keukenmonteur. Hiervoor hebben wij een eigen opleidingscentrum opgericht, om zo op een professionele wijze mensen om te scholen tot keukenmonteur. Zo weet je zeker dat je het vak goed leert.

Nog vragen over het al dan niet hebben van werkervaring? Neem dan gerust contact op met Erjan de Bruin op 0548-540922.

 

Afspraak is afspraak
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij ons aan de slag gaat als keukenmonteur, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Een bus van de zaak vol met gereedschap.
 • Bedrijfskleding.
 • Uitbetaling van overuren (150%) en een deel van je reistijd.
 • Vrije zaterdagen.
 • Opleidingen en cursussen via ons eigen DB Vakcollege.

 

Word keukenmonteur bij Adee Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenmonteur? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via [email protected].

Heb je vragen? Erjan de Bruin beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via [email protected] of bellen via 0548-540922.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?

 

Bekijk de werkdag van keukenmonteur Alwin
De werkdag van een keukenmonteur