In juni 2020 opent Anovi Keukens, een nieuwe keukenshowroom in Berkel en Rodenrijs. Ter versterking van ons enthousiaste team zoeken wij een:

Interieurverzorgster (parttime)

Als interieurverzorgster ben je ervan doordrongen dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. Daarom voel je het als jouw verantwoordelijkheid dat de showroom glimt en blinkt. Daarnaast zorg je ervoor dat dankzij jouw inzet de kantoren en toiletten er netjes uitzien. 


Je bent:

  • Netjes en secuur
  • Representatief, flexibel en correct
  • Een enthousiaste werker die zichtbaar plezier in haar werk heeft.

De functie is voor ongeveer 4-8 uur per week. Dit kan flexibel ingedeeld worden.

 

Jouw werkplek bij Anovi Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers.

We regelen alles: van verkoop tot de service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Alle collega’s hebben veel voor elkaar over, hebben samen vaak plezier en zijn altijd bereid om een collega te helpen. Binnen ons bedrijf hebben de meeste werknemers een christelijke achtergrond.

 

Doen zoals Beloofd
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Doen zoals Beloofd. Als je bij ons aan de slag gaat als interieurverzorgster, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris wat past bij jouw ervaring.
  • Een informele werksfeer in een leuk team
  • Vrij op alle zondagen en feestdagen.

 

Word interieurverzorgster bij Anovi Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en netheid? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via [email protected].

Heb je vragen? Henry Boogaard beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via [email protected] of bellen via 0610003480.


Wil je deze vacature bewaren of delen?