Ons enthousiaste team zoekt een extra collega voor op de koopavond en zaterdag! Wij zoeken een:

GASTVROUW (bijbaan / parttime)

Als gastvrouw ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als in de showroom. Je bent ervan doordrongen, dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. Je realiseert je, dat jouw uitstraling bepalend is voor een verwelkomend gevoel bij onze bezoekers. Graag ontvang jij met jouw gastvrije houding onze klanten in de showroom en sta je hen vriendelijk en correct te woord aan de telefoon.


Je bent:

  • De ‘glimlach’ van ons bedrijf
  • Representatief, flexibel en correct
  • Een teamspeler die ook prima zelfstandig aan de slag kan binnen een actieve en dynamische organisatie


Je bent representatief en klantvriendelijk als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Binnenkomende telefoon beantwoord je vriendelijk en handel je accuraat af. Je verwerkt de binnenkomende en uitgaande post en mail. Tevens beheer je de klantafspraken met de verkoopadviseurs en voorzie je in een sluitende agenda. Daarnaast ben je precies in je werk, flexibel en kun je goed omgaan met stress. Wij zoeken een gastvrouw voor op de koopavond (donderdag) en op de zaterdagen. Zodoende is dit een parttime functie (10 - 12 uur per week). 

 

Jouw werkplek bij Artic Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Alle collega’s hebben veel voor elkaar over, hebben samen vaak plezier en zijn altijd bereid om een collega te helpen.

 

Afspraak is afspraak
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij ons aan de slag gaat als gastvrouw, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris wat past bij jouw ervaring.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Vrij op alle feestdagen.
  • Opleidingen en cursussen.

 

Word gastvrouw bij Artic Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als gastvrouw? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via [email protected].

Heb je vragen? Henri Mulder beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via [email protected] of bellen via 06-22045534.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?