"Erg gelukkig ben ik met de aankoop van mijn schitterende nieuwe appartement met uitzicht op de duinen. Op basis van de standaard bouwtekeningen ben ik, daar waar mogelijk, aanpassingen gaan doen. De keuken werd mijn uitgangspunt als centrale plek om samen te kunnen koken, te genieten, eindeloze gesprekken te hebben en herinneringen op te halen. Bij SieMatic kon mijn keukenontwerp exact worden uitgevoerd zoals ík het wilde en volledig geïntegreerd worden in de andere delen van mijn huis," vertelt Marinus van Ekris uit Bloemendaal. Hij kocht zijn keuken bij Keur Keukens in Haarlem.

"Via internet heb ik gekeken naar de algemene tevredenheid van klanten over keukenzaken bij mij in de buurt. Keur Keukens stak er met kop en schouders boven uit, dus ging ik naar deze keukenzaak toe. De support die ik vanuit Keur Keukens kreeg was vanaf het begin tot het eind zeer correct. Er geldt hier: Afspraak = afspraak, en samen zijn we tot nog meer inzichten gekomen om uiteindelijk een keuken te creëren die duurzaam is in ontwerp en de tand des tijds kan doorstaan."

SieMatic keuken

“Keur Keukens stak er met kop en schouders boven uit, dus ging ik naar deze keukenzaak toe. Er geldt hier: Afspraak = afspraak”

SieMatic keuken

"Een verhuizing brengt altijd iets van stress met zich mee. Als dan een keuken in alle facetten op de juiste manier geplaatst kan worden, is dat mooi meegenomen aangezien je de volgende dag dan al in rust kunt gaan genieten van een heerlijk gerecht. Mijn keuken is met uiterste nauwkeurigheid geplaatst en als klant is hier zelfs nog eigen inbreng mogelijk indien nodig. Gewoon om de puntjes op de i te kunnen zetten. Absoluut zonder enige twijfel zou ik iedereen Keur Keukens aanraden. Door de keuken volledig te integreren met de rest van het huis is het een meubelstuk geworden. Hij straalt kwaliteit, rust en overzicht uit. Er is veel gebruik gemaakt van opbergmogelijkheden. Het aanbrengen van een grote hoeveelheid lades en kasten tot aan het plafond heeft er voor gezorgd dat echt alles een plek heeft gevonden."

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic keuken
SieMatic keuken