Gijsbert en Laura Gille googelen eerst op het wereldwijde web: hoe zien de recensies eruit? Van Ardi Keukens hadden ze al eens goede berichten gehoord. En toen ze gingen googelen kwamen ze bijna alleen maar goed recensies tegen. Zo was de keuze voor de keukenzaak in Sint-Annaland snel gemaakt.

De keuken is ruim

Vergeleken met de keuken in hun vorige huis zijn vooral de ruimte en het licht opvallend. “We hebben nu volop de ruimte om te koken. De keuken is een heerlijke plek in huis met veel licht en een mooi uitzicht”, zeggen Gijsbert en Laura, terwijl de eerste de vaatwasser leegruimt en de tweede in de pannen op het fornuis aan het roeren is.

Hoekkeuken in 2 kleuren
Wim Vossen fotografie

Twee kleuren

Toen ze na het googelen naar Sint-Annaland gingen, wisten ze eigenlijk niet precies wat voor keuken het moest worden. “Een paar wensen hadden we wel. Het moest een hoekkeuken worden, omdat die hier het beste past. Verder wilden we graag laden, vanwege het gemak. De kleur hadden we nog niet in ons hoofd, maar we wisten wel dat we niet alles in één kleur wilden. Twee kleuren is speelser. Nou, we zijn een hele dag in de showroom geweest en toen we weggingen, tegen sluitingstijd, hadden we 80 procent van de keuken in beeld. Later hebben we bijvoorbeeld de kleur van het aanrechtblad nog bepaald, mede op advies van de verkoper van Ardi Keukens.”

“ Waar even googelen op internet al niet goed voor is…”

Hoekkeuken, veel ruimte
Wim Vossen fotografie

Hoe het allemaal uitpakt als de keuken er eenmaal staat, moet je dan maar afwachten. Je hebt een 3D-tekening, maar hoe het geheel – met de vloer, de gordijnen et cetera – eruit komt te zien, is niet helemaal te voorzien. Het resultaat voldeed echter direct aan de verwachtingen. Wel zat er een klein deukje in de kookplaat. “Dat leverde geen enkele discussie op; Ardi Keukens zorgde vrij snel voor vervanging”, zegt Gijsbert. “Dat is wel heel plezierig.”

Hoekkeuken, gaskookplaat met wokbrander
Wim Vossen fotografie

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Hoekkeuken met leuk lepelrekje
Wim Vossen fotografie
Hoekkeuken, brede lades
Wim Vossen fotografie